<

Tadika Atfal Imtiaz

6 Reviews

Profile
Reviewer profile
3.9
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Availability

Sekolah pertama anak2 cukup penting, sekolah yang baik akan melahirkan pelajar yang berakhlak mulia, hormat ibu bapa, cinta pada ilmu, berdisipilin tinggi, dan mempunyai rangkaian sahabat yang baik-baik.

Tadika Atfal Imriaz menekankan perkara di atas, boleh semak di fanpage rasminya dan baca testimoni ibu bapak pelajar.

Sekolah dengan selian Kementerian Pendidikan, guru2 berpengalaman dan berwawasan.

by
Reviewer profile
3.4
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Availability
Tadika Atfal is a private Kindergarten that registered with Minister of Education of Malaysia, unlike many kindergarten that didn't register with the government.
by
Reviewer profile
4.7
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Availability
Kepada teacher anis teacher nor n teacher Siti...mama zen sgt2 mghargai jasa kalian smua...zen dari xpndai cakap skrg laju n xberenti cakap...dan dah pndai baca iqra serta dh pndai baca suku kata...tima ksh Tadika atfal imtiaz
by
Reviewer profile
4.7
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Availability
Alhamdulillah bru sbulan lebih byk doa dh hafal. Trima kasih teacher2 yg berdedikasi. Moga terus sukses
by
Reviewer profile
4.7
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Availability
Alhamdulillah so far dh msuk mggu ke-3 ni byk perubahan pd ank sy Amsyar since msuk Atfal 4hb hri tu. Setiap hri blk ada je bnda bru dia buat spontan tgh2 tgk tv tiba2 bgun nyanyi or buat apa2 yg dia bljr td..hihi..segala puji bg Allah (sambil gerakkn tgn) tu lagu yg dia sllu nyanyi hihi..nk mkn dh baca bismillah, tgh2 mkn tiba2 trigt agkt tgn baca doa siap mksud plk bru smbg mkn mkn pun pndai suap sndri dgn btl dh sblm ni smua 'mama la..mama lah..' So far byk prkmbgn positif bgun pg sebut je sekolah dia sng bgun..semoga anakku istiqomah dlm pljrn dunia & akhirat, begitu jgk anak2 yg lain, aamin. Terima kasih byk2 buat teachers Atfal Imtiaz, semoga yg Maha Esa mmbls budi kalian..
by
Reviewer profile
3.4
  • Quality
  • Environment
  • Value of Money
  • Availability
ATFAL KIDS Selepas beberapa buah tadika yang telah disurvey, akhir skali aku terpanggil untuk ke sebuah tadika bernama ATFAL KIDS yang terletak di Taman Ukay Perdana. Aku dan suami tertarik dgn tadika ni sbb dalam masa kami sibuk melayari internet, kami telah melihat video pelajar pelajar ATFAL dan aktiviti mereka sepanjang persekolahan termasuklah gambar gambar yang diambil dan di uploaded kan di dlm Facebook. Tetapi yang paling menarik perhatian kami ialah, pada hari graduation day pelajar pelajar Tahun 6, mereka telah membaca Al Quran di hadapan keluarga dan para tetamu. Mereka membaca di atas pentas dan disaksikan oleh cikgu cikgu, keluarga dan tetamu yang hadir. Sungguh menakjubkan kami. Bukan senang berada dihadapan ratusan tetamu dan membaca Al Quran tanpa mental dan hati yang kuat. Keberanian itu yg amat menakjubkan! Ketika kami ke ATFAL, kami melihat ramai ibu bapa pelajar lain sudah berada di sana. Rupa rupanya mereka sedang mengendalikan hari Report Card Day bagi pelajar pelajar mereka. Aku diminta tunggu sebentar oleh kerana Cikgu yang mengendalikan kemasukan tahun 2012 sedang sibuk. Aku dan suami sempat menerokai sekitar tadika tersebut. Amat kemas & bersih. Yang paling menarik perhatian kami, tadika itu mempunyai tanah sendiri untuk membuat aktiviti outdoor bersama para pelajar mereka.
by