SKYNET SIBU Bintagor

139 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
591892 review images

woii barang dah delivered tapi tak sampai ape hal?

by
Reviewer profile
1.5
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kt sini deleviry,tpi sya tk ada terima brg apa pun,yg lgi teruk brg dh sya bayar

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
591693 review images

Dkt tlpon brg dh deleviry tpi sya tk ada terima brg pa pun,mmang teruk lh

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

IT IS EITHER YOU DO YOUR JOB PROPERLY OR JUST CLOSE DOWN THE WHOLE DAMN COMPANY

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
590051 review images

Teruk giler buat kerja.. dr sungai buloh sampai skudai .. dia return balik ke sg buloh.. xde call xde apa, barang pun x hantar.. skynet skudai paling terukkkk…

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Need to pick a parcel from Batu caves and deliver to kuantan, how much is the charge ?.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

apa ini barang i out for delivery 12/10/21 tapi sampai skrng tak sampai tangan i call pun tak jawab apa ini teruk laq

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Apa ni skynet. Kenapa lambat sangat pos barang. Kenapa suka peran barang orang lama sangat

by