SKYNET PULAU PENANG PEN

Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

cek tracking out of delivery since 19 mei 2020..sampai sekarang belum smpai.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Berapa Kos buat penghantaran barang ke Jakarta Indonesia

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Item saya stuck kat skynet dah tiga hari. Syaa cek tracking number, item tersebut out of delivery tapi sampai sekarang tak sampai- sampai lagi ke rumah saya. Please do something. Saya nak pakai barang tu. Ni no tracking: 201030810422

by
Reviewer profile
2.5
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Item saya stuck kat skynet dah tiga hari. Syaa cek tracking number, item tersebut out of delivery tapi sampai sekarang tak sampai- sampai lagi ke rumah saya. Please do something. Saya nak pakai barang tu.

by
Reviewer profile
1.4
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Very bad delivery timing

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Said within 4 dys delivery until now batang hidung tak nampak.dalam status tulis out for delivery 18hb may.now dh 20th may. Barang di sri damansara je dgn sg buloh dekat je.call la customer kalau tak boleh send immedietly..cus boleh colect sdri. Ni cus call tak pick up call trus letak.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Item out for delivery dari 14hb lagi tapi sampai sekarang tak sampai sampaii lgiii macam manaa ye

by
Reviewer profile
0.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang bila nk pos

by