SKYNET KULIM KLM

Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Brg sy 19/5/2020 lg da sampai kt sky net marang... sampai skrg x sampai kt tgn... da la urgent... kol no opis x berangkat... mcm mne ni buat kerje...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

barang saya dari 19may lagi kat skynet marang, tapi sampai skrg tak sampai2

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

我的貨要一个月了,二十多号送去双怡伖叫我去拿,我是双呂江他有经过的,叫我去這样遠,不进去呂江叫我在養鸡埸等啊,非常烂垃圾公司

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang sy 19hb lg dah smpai skynet Skudai smpai hari ni masih tiada pergerakan.. sy call bnyak kali tidak dijawab..boleh kah sy selfpickup??

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

cek tracking out of delivery since 19 mei 2020..sampai sekarang belum smpai.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Berapa Kos buat penghantaran barang ke Jakarta Indonesia

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Item saya stuck kat skynet dah tiga hari. Syaa cek tracking number, item tersebut out of delivery tapi sampai sekarang tak sampai- sampai lagi ke rumah saya. Please do something. Saya nak pakai barang tu. Ni no tracking: 201030810422

by
Reviewer profile
2.5
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Item saya stuck kat skynet dah tiga hari. Syaa cek tracking number, item tersebut out of delivery tapi sampai sekarang tak sampai- sampai lagi ke rumah saya. Please do something. Saya nak pakai barang tu.

by