SKYNET KAJANG KJG

Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang saya beli kat go shop..pending kat sky net dari 22hb may lg..smpai sekarang barang xdpt.. call office xberangkat...office wujud lg ke? Mana barang saya ni???

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Brg sy 19/5/2020 lg da sampai kt sky net marang... sampai skrg x sampai kt tgn... da la urgent... kol no opis x berangkat... mcm mne ni buat kerje...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

barang saya dari 19may lagi kat skynet marang, tapi sampai skrg tak sampai2

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

我的貨要一个月了,二十多号送去双怡伖叫我去拿,我是双呂江他有经过的,叫我去這样遠,不进去呂江叫我在養鸡埸等啊,非常烂垃圾公司

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang sy 19hb lg dah smpai skynet Skudai smpai hari ni masih tiada pergerakan.. sy call bnyak kali tidak dijawab..boleh kah sy selfpickup??

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

cek tracking out of delivery since 19 mei 2020..sampai sekarang belum smpai.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Berapa Kos buat penghantaran barang ke Jakarta Indonesia

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Item saya stuck kat skynet dah tiga hari. Syaa cek tracking number, item tersebut out of delivery tapi sampai sekarang tak sampai- sampai lagi ke rumah saya. Please do something. Saya nak pakai barang tu. Ni no tracking: 201030810422

by