<

SKYNET BUKIT MERTAJAM BMJ

67 Comments

Info
Reviewer profile
1.9
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang saya sampai sekarang tak sampai lagi. Tlg la hntr cpt sikit ya. Hmm

by
Reviewer profile
0.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Skynet parit Raja ni memang ada masalah ke. Hrtu memang plan nk ambik sendiri brg tu dkt skynet sbb pihak skynet xjumpa jln. Tp disebabkan masalah yg xdpt dielakkan, suami xdpt nk ambik. Bila suami cl, pihak skynet parit Raja ckp diorang akan hantar brg tu. Tp sampai skrg xde hantar pun lagi. Jgnla mcm ni. Kalau memang xblh hantar terus terang je.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Skynet parit Raja ada masalah ke.memangla hrtu suami ckp nk dtg ambik brg tp 2hr lepas suami cl semula .Ada masalah sikit & sbb tu suami xdpt nk dtg ambik brg. Tapi pihak skynet ckp akan hantar. Suami pun dah bg plan nk ke rumah. Sampai skrg brg xhantar pun lagi. Xboleh hantar bgtaula.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Lambat betul punya saya dah dua minggu tak ada sampai...mcam mana ni

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hawau...call pas pe susah sgt nk call...brg dh sampai melaka 3 ari tp diam terus

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

18 tahun servis pun kalau macam taik tak guna juga! Teruk! Barang tak sampai lagi tp tracking kate dah sampai. Macam palat!

by
Reviewer profile
2.1
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Very slow delivery time.

What is the use of delivery service if we need to pick up the item ourself? Its not worth the very pricey charge for delivery.

You really need to improve your bad service.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Tutup je la company ni. Servis macam taik!!! Barang aku tak sampai2

by