Shariff & Som business logo picture

Shariff & Som


Background
Claim business
Shariff & Som is a law firm in Wangsa Maju, Kuala Lumpur. If you need their help in legal matters, you can call them at their office number, 603-41418717,  03-41317171 or email them at shariff.headofficekl@gmail.com

This is the list of lawyer practising in Shariff & Som: Dalina Hanim Binti Daim, Nonee Baizura Bt Abdul Razak
Reviewer profile
5.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kes harta pusaka selesai dgn cepat. Lawyer mahir untuk selesaikan kes. T. Kasih waty dan staf lain bantu percepat kes saya.

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Nampak sangat fake comment yang bagus2 tu....tarikh semua dekat2 cuba tengok dari 1 mac hingga 7 mac, mungkin dah tak ada orang nak ambil service teruk lawyer firm nie sebab tengok komen orang yang dah terkena....menipu jer kerja nya....aku hari2 sembanyang hajat minta lawyer firm nie cepat lingkup sebab memang mulut manis sebelum ambil kes...dapat jer duit lain dah jadinya....ingat melayu kerja ikhlas tapi hati hitam....aku tidak akan halal pun satu sen duit aku yang diambil secara halus....makanlah duit haram tu untuk anak dan keturunan kau...

by