<

Rosenida Azlina Hafidz & Co., Shah Alam

4 Comments

Info
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hi my ex staff. Rindu lagi rupanya kamu pada saya n Rahco. Tak sangka. Hehehe. Selepas kamu keluar dr Rahco, saya dah tak fikir kan pasal kamu lagi. Dah lupa semuanya. Saya sibuk dgn kerja2 di ofis. Cuma baru2 ni Allah tunjukkan pada saya, apa yg kamu telah buat pada saya selepas kamu keluar dr Rahco. Fitnah2 yg kamu lemparkan pada saya n Rahco. Cubaan kamu utk menutup pintu rezeki saya. Allah tu ada. Allah tu maha kaya, maha agung. Rezeki saya tak pernah berhenti, tiap2 hari ada je file baru masuk. Ramai je Ejen2 yg hantar file pada saya, Banker2, Client2 lama yg berulang2 jual beli rumah menggunakan Firma Rahco Shah Alam. Mungkin kerana fitnah2 yg kamu lemparkan utk saya, Allah balas kebaikan kepada saya. Alhamdullillah. Saya tak akan membalas apa yg kamu lakukan pada saya. Saya tahu sapa kamu. Kamu sendiri pun tahu kan, kenapa semasa kamu bekerja dgn saya, saya tegur kesilapan kamu, saya marah kamu. Tapi kenapa... staff2 saya yg lain. Tak de saya marah pun. Mesti puncanya dr kamu. Skrg saya seperti biasa, bergelak tawa dgn staff yg lain, makan bersama2 susah senang pasal masalah ofis kami kongsi bersama. Saya bahagia dgn pekerja2 saya skrg. Semuanya baik2. Lawyer Nadhrah, Lawyer Hana, Lawyer Wani, Lawyer Nadiah dan yg lain2 yg masih ramai. Kami bahagia bersama. Saya doa kan Allah akan memberi hidayah kepada kamu. Saya tak akan membalas apa yg kamu lakukan pada saya, kerana saya tidak mahu jadi seperti kamu. Fikirkan lah tentang Ibu Bapa kamu sebelum kamu melakukan kejahatan kepada insan lain. Mereka yang membaca review2 yg kamu buat pun boleh tahu kebenaran atau kepalsuan review2 trsebut. Terima kasih.

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hi i am the lawyer nadrah. On november 2018 ada property agent posted i am rude ignorant haha so called property agent , please reveal your name ya. I nk check case mana yg i xupdate and ignorant tu cos dh 4 thn ive been working here xpernah lg agent complain i am rude or ignorant so let me check with file and case. And this is not the platform utk kutuk2 sabotaj org ya. I will find out soon. Thank you for your review anyways cheers :)

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Dah 5 property saya beli menggunakan khidmat Lawyer Rosenida Shah Alam. Alhamdulillah servis memuaskan. Reply untuk update pun pantas. Malam pun Puan Rosenida akan update status. Thank you Puan Rosenida.

by
Reviewer profile
3.4
  • Quality
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Rosenida Azlina Hafidz & Co., Shah Alam have three branches nationwide. It is a famous law firm in Malaysia.
by