<

Quality Confinement Home & Spa

5 Comments

Info
Reviewer profile
4.2
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Availability
Tq QCHS,utk services urutan antenatal yg terbaik,mommy happy bby dlm pun turut happy,layanan staff yg sgt friendly masa berurut mmg x kekok la siap sharing tips parenting lg hehee. highly recommended ya utk mommy2 yg sarat bawa perut kasi lega2 tu otot2 kaki dan sakit blkng dont worry mommy perut mmg durang xkacau sbb tukang urut pun berpengalaman tau jg pro&kontra utk ibu2 mengandung dtg la ke spa ni gerenti puas hati punya,mesti mau dtg lg balik ni next utk urutan post natal pula
by
Reviewer profile
4.2
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Availability
TQ QCHS sbb menjaga mommy, baby Adam dan juga daddy sekali especially masa bulan puasa. Walaupun singkat tapi service mmg best. Tempat tinggal sangat selesa, makanan superb utk org berpantang, layanan owner mmg tip-top and friendly sangat, dan dapat berkenalan/sharing moment dengan mommy2 lain semasa treatment especially utk first mommy mcm sy. Mommy Adam pun relax, tidak stress sepanjang stay. Baby Adam pun happy. Memang rasa mcm di rumah sendiri
by
Reviewer profile
4.2
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Availability
Alhamdulillah bersyukur sgt dpt jumpa service berpantang dgn QCHS ni. Owner pun sgt lah friendly. Badan cepat kuat pastu paling best dapat turun 13kg dalam masa 2 minggu lebih byk dpt belajar juga cara banyakkan susu ibu. Syukur alhamdulillah. Lain kali kalau berpantang lg mau ambil service sini juga. Highly recommended!
by
Reviewer profile
4.4
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Availability

Friendly, nice place and love baby.

by
Reviewer profile
4.9
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Availability

I love so much all the nurse and staff in center...they are very professional and nice...take good care of baby and both mummy

by