Pos Malaysia Puchong Perdana

105 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

I will come to your office and report if tidak sampai hari ini walhal saya sudah check jam 9 pagi kamu out for delivery sudah. Kami dirumah menunggu. Saya call ada sambut lepastu letak fon balik. Atleast angkat call la let us know perkembangan brg kami mcm mana. Come on, be professional la. Kami bayar ba bukan free. Saya bagi amaran keras

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Saya check tadi pagi saya punya barang out for delivery dari tadi pagi lagi, sampai skg belum sampai. Dont let me report your service ya kalau tidak sampai hari ini, sangat mustahil kalau tidak sampai hari ini kalau sudah “out for delivery”

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Seharian aku ade dekat rumah. Dikatanya takde orang. Cakap selit notice. Tpi Notice pon tak nampak batang hidung. Courier lain datang elok je hantar parcel hari yang sama. Phone number dah tertera dkt parcel, tolong call ya. Kalau hujan, pastu tak datang rumah aku, jgn mention dekat track and trace tu yang aku takde kat rumah :) buat kerja tu ikhlas sikit ye. Berbayar bukannye tak bayar.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang lama arrive di DCSA Lok kawi, tlfon berpuluh kali langsung xda yg mnjwb, servis sngt truk..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Buruk ni servis pemalas main pasing2 barang orang sama agent lepas tu membayar lagi kita teruk!

by
Reviewer profile
0.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

0 service pling teruk d muka bumi

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Tel 0389263834 ringing ..kmdn d ltk call..nk tnya brng pos laju dh 3 hari x sampai2..service teruk..jwp call pun x nk...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Service Teruk....bila customer hantar barang

Call mereka ...kalau mereka tiada ditempatnya

Jangan Suka Suka ambil tindakan

Pemalasssss

by