Pos Malaysia Permatang Pauh

129 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
586208 review images

Salam... Barang sampai minggu lepas x sampai lagi ni.. dia tulis unsucces delivery.. padahal kat ada dah alamat merapoh ni.. atar la barang secepat mungkin dehh... Aduhh

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

barang sy dari bulan 5 smpi bulan 6 tak sampai2 lagi... asal ada org pos guna pos laju mesti tak sampai2...knp ye?pastu call tak pernah berangkat.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
586029 review images

MY214996828324C

Bila nk hantar wey lama sgt ni

by
Reviewer profile
0.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
586028 review images

Dlm parcel dh hantar 23/5/21 tp xde pn, servis sgt lembab. Kenapa satu barang dh sampai tp yg ni hampeh. MY214996828324C

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

MY214996828324C

Dlm parcel hantar 23/5/2021 tp penipu

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Service sgt teruk! Brg yg sy pos guna flexi return semula ke sy.. Bila tanya "entah mana sy tahu keje sy bg brg je" very rude! Utk kedua kali flexi sy pos return semua ke sy. Rugi rm16 mcm tu je! Langsung tak membantu walau pon silap di pihak pos sendiri yg silap tgk "to" & "from" pd details address

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenapa saya call banyak kali pun tak ada org jawap? terok lah barang sampai tiada inform, langsung tak tahu barang sudah samapai, then terus hantar balik kepada owner! Pernah mereka inform pun marah kami buat apa tidak ambil barang, simpan lama2 sini. Kamu orang weekend tak buka, kamu ingat orang tak perlu kerja kah? ingat orang semua tinggal dekat2 punya kah? very poor customer service

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Memang haram service pos lambat ini. Courier service lian mana ada mcm ni. Tutup jer lah kedai.

by