Pos Malaysia Manir

164 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

bad service

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Saya nak pickup sendiri

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang saya dri 31 may smpai skrg xsmpai2..... Buat hal btol la pos laju.... Dlu service ok skrg sgt2 teruk, dh sma mcm courier lg stu tu.... Very2 bad... dhla urgent utk mak kt kmpg... Tlg la amanah dlm buat keje tu....

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
596209 review images

Barang saya Dari 24 may dh received sampai Hari ni tkda update langsung dekat tracking!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

nak pakai bende tu sekarang bukan tahun depan nak lambat2 macam nih

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Daripada jengka nak ke lipis rasanya tak sampai 4 jam , kenapa lama sangat nak deliver ke lipis barang saya , hilang juga sabar menunggu dah 4 jam menunggu tak sampai sampai drpd pukul 1 sampai pukul 5 dah, dalam system item dispatched out , tapi tah kemana !!!! Tolong la bagi service baik , kami ni gunakan khidmat pos laju ingat dapat service bagus tapi lain dapat .

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Parcel saya pos dr Johor ke Jerantut pd 23/5/2022 belum lagi diterima penerima... Poslaju ada masalah ke???

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Assalamualaikum saya nak tanya kenapa barang Saya tidak sampai lagii

by