Pos Malaysia Labis

142 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenapa saya call byk kali tak berjawab ya? Nak tahu skrg sistem mcm mana? Kalau nak ambil passport kena buat appointment atau boleh walk in ya, nti dtg kena beratur panjang lepas tu viral salahkan warga asing. Saya HR wakil pekerja2 saya.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Knp kurier sekrg ble brang dh hnta tak nk kol bgthu,susah tw nk thu info brang ltak kt mana!! Lain kli tolonglh kol bgthu.....

by
Reviewer profile
2.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Berbaris sampai 2-3 jam, pastu disuruh balik bila sistem down. Boleh kena saman ni. Sakit kaki sampai skrg.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

apa punya post laju...aku call dorang sambut lepas tu letak...woi klu malas mau buat kerja jgn kerja... brg mau 1 tahun baru mau smpai...bgus tutup la ni company pos laju d sabah ni...semua mcm taik....

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Pos laju Siburan tak boleh dipanggil pos lajulah! Dia ni kira pos lambat ja! Parcel saya tiba di pos laju Siburan pada 14 Sept 2021. Ini memang ada rekod dalam shopee (send out from Kuching). Hari ini dah 26 Sept, saya belum lagi terima barang saya! Dah hampir 2 minggu stuck di pos laju Siburan, barang dari luar negeri yang guna pos lain pun dah sampai woi!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Poslaju memang lambat.....item dah sampei sri aman pada 18/09/2021 sehingga ke arituk 21/09/2021 item ya belum sampei ke betong agik...pa mslh poslaju tuk,,mun item ya hilang or rosak bukan da nk ganti pun .teruk lah poslaju kinek tuk....

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang saya bila mahu hantar.Saya dah pergi poslaju siburan.Kata belum sampai.Tel poslaju Kuching barang dah sampai kat siburan 17/9.Kenapa perlu simpan.Rosak bukan poslaju nak tanggung.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Very dissapointed. Where is my parcel..

by