Pos Malaysia GPO Johor Bharu

110 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

knpa sistem trace selalu lmbat update... 4hb posout 12hb & tiada sebarang update... pos infom still dkt hub klia... brpa lma cek in dkt hub tu...

by
Reviewer profile
2.5
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Surat saya dari bintulu ke sibu belum sampai sibu lagi. Mengambil masa berapa minggu untuk sampai sibu?

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

barang saya tak sampai lagi bos

by
Reviewer profile
2.6
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Servis ok cuma kena UPDATE perjalanan barang yang dihantar dah sampai kemana????

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Ummm....barang saya dari selangor dah sampai di poslaju pitas and then runner hntr ke sugut..tapi dia ambil bayaran 50 ringgit..mahal nya..ke memang mcm tu bayran seorng penghtr barang..bukan nya berat pun..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

I will come to your office and report if tidak sampai hari ini walhal saya sudah check jam 9 pagi kamu out for delivery sudah. Kami dirumah menunggu. Saya call ada sambut lepastu letak fon balik. Atleast angkat call la let us know perkembangan brg kami mcm mana. Come on, be professional la. Kami bayar ba bukan free. Saya bagi amaran keras

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Saya check tadi pagi saya punya barang out for delivery dari tadi pagi lagi, sampai skg belum sampai. Dont let me report your service ya kalau tidak sampai hari ini, sangat mustahil kalau tidak sampai hari ini kalau sudah “out for delivery”

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Seharian aku ade dekat rumah. Dikatanya takde orang. Cakap selit notice. Tpi Notice pon tak nampak batang hidung. Courier lain datang elok je hantar parcel hari yang sama. Phone number dah tertera dkt parcel, tolong call ya. Kalau hujan, pastu tak datang rumah aku, jgn mention dekat track and trace tu yang aku takde kat rumah :) buat kerja tu ikhlas sikit ye. Berbayar bukannye tak bayar.

by