Pos Malaysia Gambang

152 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Good day! what happen to PO box & window delivery GPOKL, my parcel been processed on 7 Jan 2022, until now 13 Jan it didn't dispatch out ? RY105175222MY

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Selamat tengahari, nak tnya pasal parcel ERC676203999MY kenapa masih delivery attempted dri 29/12/21 lagi skrg ny dah 8/01/22.. Kalau boleh tolong pos balik kat tmpt saya.. Sy penjual... Tolong lah tu bkn barg saya tu brg company sy kena btggungjawab... Call pun xdpt knapa poslaju kat sana ada apa2 msalah ke?

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Afternoon! My parcel tracking number ERC673625264MY were stuck at Pos Kampung Tunku since last Thursday 17 December 2021. Till now, there were no update. Please kindly look into this matter. Thank you.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Selamat pagi , nak tanya parcel PLFF03008908 staus kata dah delivered tapi I langsung tak terima parcel itu. Macam mana Encik. Tolong

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

service too slow..item delivered to pusat serahan on 2/12/21 sampai hari ni (8/12/21) takde progress

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Pos malaysia ada servis sewa kontena dri johor kr sarawak tak.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Saya dari Pahang barang saya dari Singapura sudah sampai KL tapi sudah satu bulan tak sampai barang saya ke rumah kenapa

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
591881 review images

Tracking no RY098193395MY 12.11.21 lagi sudah sampai di PO&CW LAWAS tapi knp sampai skrg x ada org@pkerja pos 2 bg info pn kt sya?

by