Pos Malaysia Ayer Keroh

147 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

service too slow..item delivered to pusat serahan on 2/12/21 sampai hari ni (8/12/21) takde progress

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Pos malaysia ada servis sewa kontena dri johor kr sarawak tak.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Saya dari Pahang barang saya dari Singapura sudah sampai KL tapi sudah satu bulan tak sampai barang saya ke rumah kenapa

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
591881 review images

Tracking no RY098193395MY 12.11.21 lagi sudah sampai di PO&CW LAWAS tapi knp sampai skrg x ada org@pkerja pos 2 bg info pn kt sya?

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Saya hantar balik barang Saya beli dia Tak scan lepastu Saya Tak dapat duit Saya balik sebab orang kaunter kata dia akan scan tapi Tak scan sampai 5 hari

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenapa saya call byk kali tak berjawab ya? Nak tahu skrg sistem mcm mana? Kalau nak ambil passport kena buat appointment atau boleh walk in ya, nti dtg kena beratur panjang lepas tu viral salahkan warga asing. Saya HR wakil pekerja2 saya.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Knp kurier sekrg ble brang dh hnta tak nk kol bgthu,susah tw nk thu info brang ltak kt mana!! Lain kli tolonglh kol bgthu.....

by
Reviewer profile
2.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Berbaris sampai 2-3 jam, pastu disuruh balik bila sistem down. Boleh kena saman ni. Sakit kaki sampai skrg.

by