9 Reviews

More Info
Reviewer profile
5.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
It's good service it's just that quite far from me.
by
Reviewer profile
5.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Easy to send money and Good Service!friendly staff
by
Reviewer profile
5.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
It is very convinient and there is no problem after sending the money iether how much money you sent..unlike others remitances once they go in pick up there always a problem...thank you lucky money for giving us good service and God bless us
by
Reviewer profile
5.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Love the services, the stuff is good. Just one suggestions that will benefits everyone who wants to send money, i hope that the management issue an caller machine to make it easy and convinient to everyone and to avoid crowded que
by
Reviewer profile
5.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Good services and all the teller very polite and smilling face..
by
Reviewer profile
3.6
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Lucky Money Remittance Malaysia Sdn. Bhd. HQ (741251H) in Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur is providing service of Remittance under BNM regulation.
by
Reviewer profile
4.4
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
sebelum aku nak tukar duit tanya dulu dan buat perbandingan antara currency exchange yang lain. lagipun staff dekat baik dan cakap dengan elok.selepas buat perbandingan aku pilih sini sebab murah dari kedai yang lain,Nak simpulkan la di sini, semua tempat kadar tukaran duit asing tu tak sama. Kalau korang rajin tengok dan survey, sila lah. Tak rugi. Kalau duit memang banyak tu takpelah.
by
Reviewer profile
4.3
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
akhirnya di sini juga aku pilih untuk tukar mata wang sebab bln 1 tahun depan aku pergi ke thai so ak tuka2 cepat utk jimat kan rate. lagipun staff sini so friendly dan murah berbanding dengan kat lain.
by