4 Reviews

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hi Mr Lim i would like to fix an appoinment on tomorrow 16 march 2018

by
Reviewer profile
4.6
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
time saya pergi dia mahu cepat sebab ada case kena setel di court.so,saya merayu jugak untuk cop hari ni juga sebab saya nak hantar borang itu hari ni jugak. nasib baek dia layan juga dengan baik dan mesra.terima kasih peguam dan sorry sebab saya encik kena lambat untuk pergi ke court.
by
Reviewer profile
4.3
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
seorang yang baik dan peramah.walaupun dia sibuk tetap layan saya dan lepas dia tengok surat cop sekejap je dalam 10minit sudah siap malah tak ada kena tunggu lama sebab tak ade orang time tu.
by
Reviewer profile
4.4
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
seorang peguam yang baik dan peramah semasa saya pergi jumpanya.sebelum saya datang untuk cop surat sambung belajar dia dah bagi tau pukul 2.00 ptg dia free dan siap pesan jangan dtg pgi sebab dia tak da dan buat saya tetunggu-tunggu.
by