<

Klinik Pesona

10 Comments

Info
Reviewer profile
2.5
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
expensive treatment package.
by
Reviewer profile
4.2
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Mmg awesome.!!! treatment yg bgos n layanan yg 5 star.
by
Reviewer profile
4.2
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Professional clinic & doctor. Affordable price.
by
Reviewer profile
4.2
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
I want to give 5stars! I like the way you treat customer.. thanks to Dr. Jamil and staffs.. very good service
by
Reviewer profile
4.2
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Wonderful bedside manners, great doctor and staff. Affordable prices with great outcome. Totally worth every penny. Thanks to Dr . Jamil and staff. A must visit every time I visit Malaysia.
by
Reviewer profile
4.2
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Staf yang baik dan mesra,suasana klinik yang damai serta yg paling penting Dr Jamil tersangatla baik dan professional..
by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Saya bg lima bintang...layanan yg mesra dari staff...doktor yg peramah dan suka senyum dgn patient...yg paling saya suka dapat diskaun. P/s: sy hampir sesat nk cari klinik ni...tapi staff dia mmg terbaik...siap bagi link maps.
by
Reviewer profile
4.7
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Ada tak sapa di sini yang pernah dengar pasal Pesona klinik. Klinik ni buat kecantikan, aesthetic. Amy nak buat PRP, biasa sekarang ni orang ramai buat rawatan ni. tiba tiba tengah syok layan instagram terjumpa IG pesona klinik ni (pesonaclinic_aesthetic) pastu belek2 tengok diorang ada promo feb. so Amy pun call dan buat appt untuk consult dengan dulu. 18/2/2015. Amy datang untuk consultation dengan Dr Jamil. Dr sangat peramah, petah berkata memang terpengaruh lah dengan cara penjelasan dia. Amy pun sign up PRP single RM799. nak cuba dulu macam mana hasilnya. So bermulalah staff bersihkan muka, dan buat extraction sikit, lepas tu mereka letakkan krim kebas supaya tak rasa sakit masa buat PRP tu nanti. letak krim kebas tu ambil masa dalam 30 minit, memang kebas lah rasa muka ni dah. sebelum pada tu mereka ambil darah dulu, mereka ambil dalam 20ml dan diletakkan dalam tube dan mesin khas untuk mengasingkan sel darah dan plasma. bila staff masuk semula bilik dan kata, Akak kita cuci muka ye, nak start dah ni. berdebar pulak hati ni. dan dr jamil pun masuk, dengar suara dia rasa confident semula. rawatan PRP Vampire pun bermula. nak kata sakit tak jugak, tapi ada lah jugak rasa needle tu. jarum yang dia guna pun khas ada 3 cabang. 4mm je halus sangat. Thanks to krim kebas tu, kalau tak mmg sakit tu. bila dah siap satu muka, ada lah rasa lain sikit, merah2 pink gitu. nampak blushing pipi ni. dan mereka ada sapu plasma yang lebih satu muka untuk natural infusion, dan mereka kata kalau boleh 4 jam jangan cuci muka untuk bagi maksimum penyerapan plasma ke dalam kulit. esoknya kulit rasa segar sangat, pengang muka pun best je. nampak seri dia. so Amy decide tak nak make up, just letak sunblock je. Raya cina balik kampung, adik beradik tegur muka nampak cerah dan nampak lain. Amy senyum je.. hihi malas nak bagi tau dulu. hari ni Amy masuk opis pepagi dah ada kawan tegur. Happy sangat, member kata muka nampak glow, pakai produk ape? kiranya hari ni dah seminggu lebih kurang Amy buat Prp kat klinik Pesona. ni yang nak amek pakej ni. uols follow lah ig pesonaclinic_aesthetic boleh dapat update. Amy nak try L gluthatione + sunblock oral. untuk maintain cerah dan sihat. boleh post je kalau x dan pegi klinik
by