Klinik Pakar Kulit Md Noh business logo picture

Klinik Pakar Kulit Md Noh

Reviewer profile

i have been use almost 1 year. jerawat aku time tu msahallah sampai tak cukup space. besar and sakit, nk jumpa orng pun malu. harga memang mahal sedikit tp berbaloi. ada sekali tu aku pergi kena dlm RM560. sbb amik 2 bulan punya ubat. tp monthly normally dlm RM350 mcm tu . aku dr kecik pernah berubat kat sini dulu tangan kena meriam , tgok saudara main meriam pastu terkena kat aku abis muka dgn tangan. berubat juga sini alhamdulillah x de kesan langsung weh. gambr aku bagi ni x de edit atau filter tau. ni kulit muka aku lepas baik. aku benti guna sbb nak kahwin. ubt yg aku makn tu x sesuai utk orng dah kawin sbb kesan nnti pada baby kalau aku pregnant. so aku benti produk dia dlm 1 year baru aku planning . korang kalau nk cuba ubt dia jgn mkn 3-4 bulan je. sekurang kurangnya 6-7 bulan . insyaalallah baik nnti.

by
Reviewer profile

dulu kulit terbakar 7 tahun yang lepas, pkai ubt doctor noh 3 bulan pulih tanpa kesan. sekarang berubat lagi tp sebb jerawat. now dah kembali pulih (7 bulan berubat) mahal sikit tapi berkualiti. ubat nk cantik mmg la mahal. so sapa sapa nk beli yang cheap tu pergi la cri kedai lain tp kualiti tak tau. nk cntikkn kena keluar modal. ubt kulit atau kecantikan mmg mahal. ubat ni tak de jual kat pharmacy. sbb ada guide nak pakai. so kalau pkai kejap mmg tak berksan. 7-8 bulan baru Nampak. sabar , modal tu kalau mahal tp berkualiti x pe. mana ada barang canti jual murah beb

by