Klinik Pakar Kulit Annur

2 Reviews

More Info
Reviewer profile
4.2
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Sabtu lepas kami terjah balik klinik AnNur bulan 3 ni jer dah berapa kali kami pi klinik.kayo lah Dr. kat AnNur tu. Sampai sana aku register Amir kali ni aku mintak nak jumpa Dr. Khairul Anuar Dr ni baik gaks teliti gak ler kalau check budak2 malas pulak nak jumpa Dr. Arbaiyah sebab customer dia ramai.
by
Reviewer profile
3.2
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Cari doktor pakar kulit di Kajang. Hanya satu yang ada, memang tiada pilihan. Klinik Pakar Kulit Annur di Seksyen 9, Bandar Baru Bangi. Telefon nak buat temujanji tetapi yang kosong cuma seminggu lagi. Mama merayu. Mana bisa adik menahan derita lagi. Alhamdulillah. Petugas kat klinik sangat memahami mereka selitkan temujanji untuk keesokkan harinya. Masa gathering tanya Dr. Hanie berkenaan Pakar Kulit, confirm hanya Annur je ada Pakar Kulit kalau nak klinik lain kena pergi KL. Janjinya 6 petang tapi kami sampai 6.30 petang. Nasib baik staff baik baik semua termasuk doktor yang sangat sporting. Doktor tengok tengok badan adik. Terbiasa dengan anak anak yang sakit ubat klinik sebelum tu mama bawak sekali. Kata doktor pakar yang kami jumpa kandungan kimia dalam ubat tu yang membuatkan infection kat kulit adik. Tempat yang berair cuma lapkan denga air garam yang doktor bagi. Krim sapu 2 jenis. Sambung antibiotik. Ubat alahan satu untuk malam dan satu lagi untuk siang. Terbang duit mama Rm180 tetapi duit bukan nilai kesihatan anak. Sejak pergi jumpa Pakar Kulit bahagian perut dan belakang mula berkurangan sedikit. Bahagian kaki dan tangan masih tebal ruamnya.
by