Klinik Pakar Kanak-Kanak Saiful

7 Comments

More Info
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Very good service, friendly & reasonable fee
by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Doktor mesra kanak-kanak, berpengalaman, selalu beri penjelasan berkenaan sakit anak dan ubat-ubatan yang diberikan selalunya memang serasi dengan anak.
by
Reviewer profile
3.8
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
kami pun ke kajang la ke klinik pakar kanak kanak dr.Saiful..ramai jugak org, mungkin sbb sekarang ni tgh musim budak/baby demam and mungkin jugak sbb dh nk raya cina kan..doc byk dh bercuti (mcm paed adik) dr.Saiful ckp demam adik tak teruk, just batuk and selsema je..so he prescribed some meds for fever, flu and cough..he asked us to monitor Fatinah for few days.
by
Reviewer profile
4.6
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Sampai,isi borang..dalam 10minit gitu,jumpa doktor. aku pun cerita pasal masalah Adelia. doktor cakap masalah dia xmakan ni mungkin ada kena mengena dengan kes sembelit dia..dia takut nak makan sebab dia tau nanti dia berak,dia akan sakit..sebab tu dia terus hilang selera makan..selagi maslah sembelit dia tak settle,selagi tu dia xakan ada selera makan..bagi vitamin pun xakan jdi apa apa..1botol ni RM20 ye.. ada 10biji kapsul.
by
Reviewer profile
4.6
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Bagus tau service kat sini. Penerangan Dr. tu sangat detail dan faham. Tak ada istilah amik mudah. Itu dari segi 1st impression kat Dr. ni la. Orang nya pun banyak cakap. Bila di tanya jawapan agak memuaskan hati. Terus kami decide nak jadikan klinik panel keluarga AA ni..
by
Reviewer profile
4.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Been getting service from Dr. Saiful since 2004. Very friendly and helpful doc. Always there to answer u.
by
Reviewer profile
4.4
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Kalau kat belah Kajang ni, kitorang selalu ke Klinik Pakar Kanak kanak Saiful. Dr Saiful ni paed kat KPMC tapi dia ada klinik dia sendiri gak. So far, memang ok lah jumpa dia. Masa Imran demam lama gila tak baik baik, pi hospital sana sini (private & hosp kerajaan) tak juga baik baik. Ambil darah banyak kali. Last last masa jumpa Dr Saiful ni barulah baik. And the paed sangat informative, and pandai layan kanak kanak. Dan the best part is, bayarannya sangat sangat berpatutan. Sesuai la untuk orang bajet ciput macam kami ni
by