<

Klinik Pakar Kanak-Kanak Saiful

9 Comments

Info
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Very good service, friendly & reasonable fee
by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Doktor mesra kanak-kanak, berpengalaman, selalu beri penjelasan berkenaan sakit anak dan ubat-ubatan yang diberikan selalunya memang serasi dengan anak.
by
Reviewer profile
1.9
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Tadi datang kilink jam 9.10pm dah tutup. Belum 9.30 dh tutup nmpk sngt mls ketok ketok pintu pun tk nak lyn,cucu saya dh la baru 6 bulan tak ada hati perut langsung staff klinik ni
by
Reviewer profile
2.6
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
jadual x logik. sabtu buka pukul 11..rehat 12.30-2.. dahla bukak lambat..masa singkat..org dtg jauh dah tutup pintu..staff sembang lebih kurang.. mintak kaji balik masa..org dtg jauh2..
by
Reviewer profile
3.8
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
kami pun ke kajang la ke klinik pakar kanak kanak dr.Saiful..ramai jugak org, mungkin sbb sekarang ni tgh musim budak/baby demam and mungkin jugak sbb dh nk raya cina kan..doc byk dh bercuti (mcm paed adik) dr.Saiful ckp demam adik tak teruk, just batuk and selsema je..so he prescribed some meds for fever, flu and cough..he asked us to monitor Fatinah for few days.
by
Reviewer profile
4.6
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Sampai,isi borang..dalam 10minit gitu,jumpa doktor. aku pun cerita pasal masalah Adelia. doktor cakap masalah dia xmakan ni mungkin ada kena mengena dengan kes sembelit dia..dia takut nak makan sebab dia tau nanti dia berak,dia akan sakit..sebab tu dia terus hilang selera makan..selagi maslah sembelit dia tak settle,selagi tu dia xakan ada selera makan..bagi vitamin pun xakan jdi apa apa..1botol ni RM20 ye.. ada 10biji kapsul.
by
Reviewer profile
4.6
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Bagus tau service kat sini. Penerangan Dr. tu sangat detail dan faham. Tak ada istilah amik mudah. Itu dari segi 1st impression kat Dr. ni la. Orang nya pun banyak cakap. Bila di tanya jawapan agak memuaskan hati. Terus kami decide nak jadikan klinik panel keluarga AA ni..
by
Reviewer profile
4.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
Been getting service from Dr. Saiful since 2004. Very friendly and helpful doc. Always there to answer u.
by