Klinik Pakar Kanak-Kanak Saiful business logo picture

Klinik Pakar Kanak-Kanak Saiful


Background
Claim business

Dr Saiful (Pakar Kanak-Kanak / Paediatrician) akan membincangkan dan cuba menjawab segala pertanyaan anda mengenai perkara berkaitan dengan kesihatan si manja anda. Tel: 03-87335798 E-Mail : drsaifulbj@gmail.com

Reviewer profile
3.8
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
kami pun ke kajang la ke klinik pakar kanak kanak dr.Saiful..ramai jugak org, mungkin sbb sekarang ni tgh musim budak/baby demam and mungkin jugak sbb dh nk raya cina kan..doc byk dh bercuti (mcm paed adik) dr.Saiful ckp demam adik tak teruk, just batuk and selsema je..so he prescribed some meds for fever, flu and cough..he asked us to monitor Fatinah for few days.
by
Reviewer profile
1.9
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Tadi datang kilink jam 9.10pm dah tutup. Belum 9.30 dh tutup nmpk sngt mls ketok ketok pintu pun tk nak lyn,cucu saya dh la baru 6 bulan tak ada hati perut langsung staff klinik ni
by