3 Reviews

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Went two time for consultation to Lim both time was waste of money and time.

Can say worst doctor in that area, as rather then checking and explaining the problem he will just speak unnecessary thing and enforce his thinking on others.

Lim is not professional at all. Old lady sitting at reception is much worse then Lim they both look like couples though by looking at there behavior :)

Lim Never Ever Ever recommended

by
Reviewer profile
2.7
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Long wait queue but end up useless advise fr Dr.

More to general clinic Dr.

by
Reviewer profile
4.4
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Area rumah fa kat sri petaling ni ada 1 klinik kanak-kanak kiddicare. Ye lah, kita memang boleh pantau  kesihatan anak kita sendiri tapi pergi klinik untuk chek tahap kesihatan dia. Alhamdullilah doktor cakap peparu airis ok, so takde infection atau asma, cuma hidung dia tersumbat sebab tu dia susah nak bernafas. lagipun doktor seorang friendly dan dia habiskan masa betul dengan anak saya.dia juga memberi explain dan juga memberi tips utk menjaga anak ketika tak sihat.thanks doctor!!!
by