9 Reviews

More Info
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Doctor diagnose is good. Yes you have to wait for 30++ minutes at least.
by
Reviewer profile
2.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Went for 1st time consultation. Dr didn't even check on my baby and not even temperature has been taken. Keep promoting on the vaccines instead. Not professional at all.
by
Reviewer profile
1.4
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
I dont recommend this clinic. Provide less explanation, rushing and does not know how to answer patient's question properly. Medication was so so.
by
Reviewer profile
1.1
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Bad experience at tis clinic!!I arrogant Dr,wit over commercialised treatment! After soending so long waiting to see him,from door in to door out less than 5 mins. Bring my LO thr for fever,after his examination,i ask abt d medications, n was ask not to challenge his profesional n was welcomed to treat myself if want. I remember i ask in a polite way,but unsure if he got very bad day/temper to sounded me in tat way...feel humiliated at tat point n still need pay +++ for tis bad experience...
Many ppl though in tis clinic,perhaps becos its d only child clinic in d radius of 5-10 km...
by
Reviewer profile
4.6
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Willing to go all the way from Tropicana to Selayang for this doctor.
by
Reviewer profile
4.6
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
好医生 解释病情非常详细 谢谢
by
Reviewer profile
3.7
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
memang ramai patient jadi kalau ke sana...kena byk bersabar menunggu giliran. mostly bawak baby kecil. tapi dont worry untuk kakak kakak atau abang abang ada taman maianan untuk mereka. kalau pergi jam 830am mungkin giliran anda akan dipanggil dlm jam 1030am..wahh??! why so lambat?! sebab memang ramai sgt patient and mungkin sbb dekat sgt dengan kawasan perumahan so ramai yg senang nak hantar anak mereka ke situ. mostly cost untuk sekali rawatan adalah rm80 rm100. kalau untuk imunisasi dalam rm140 kalau tak silap.
by
Reviewer profile
3.4
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
ok rawatannya; cuma mahal sikitlah. Dah la nak mendapatkannya seksa; siap nak kena tunggu lama. Kita orang tak tunggu lama untuk jumpa dokter.Lepas check pernafasan dokter tu kata anak aku tu ada banyak kahak; takut nanti kena jangkitan kuman.So dia suggest anak aku ambik oksigen untuk kurangkan kahak.
by