Klinik Dr. Baharom business logo picture

Klinik Dr. Baharom


Background
Claim business

A ketuat, wartz,, Skin specialist in 758, Jalan Sentul

Reviewer profile
4.1
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
ari tu anak sy sakit kulit di telapak kaki, kitorang bawak dia jmpa dr baharom gak. dia tu pakar injection. mmg suka bagi injection. tapi, kaki anak sy tu mmg banyak la perubahannya lepas first time treatment tu. hari sabtu ni nak kene gi lagi. follow up maintenance
by
Reviewer profile
3.4
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
saya ada eczema sejak kecil..eczema ni mcm penyakit 3 serangkai jugak lah..dia bersekali dengan resdung dan asma..saya selalu dapatkan rawatan di klinik baharom, jalan sentul. selalu saya akan terus amik injection terus ke kulit. dia akan supplykan sekali dengan ubat gatal dan alegic..bab makan pun u mmg kena pantang..especially ayam, seafood dan ais..alhamdulillah..eczema saya skrg ni terkawal..dulu kaki smpi berdarah x boleh jalan sbb pecah pecah..now dah ok
by