KFC Emart Riam Miri

43 Reviews

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Tuju kpd manager cawangan kamunting bas stesyen, tak tahu malu curi suami orang sampai pergi bermalam di rumah orang. Manager apa ini, perempuan yang tak bermaruah low class.

by
Reviewer profile
4.4
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Variety of set given for customers to choose from. The spicy chicken is not spicy at all but the taste is still good. Other side dishes like coleslaw, mashed potato and cheezy wedges are delicious. Focuses only on fried chicken, so it's a bit disadvantageous for people who prefer something other than that.

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Ingat nak oder by delivery .. pkol 2.30 pm tadi call call centre dorang cakap buat masa skrng x boleh ambil oder sebab rider ada sorang je .. boleh oder lepas pkol 3.30 pm .. ok fine x pe try lagi call pkol 4.05pm .. dorang ckap hujan .. bodoh ke apa aku dok bandar saujana putra sekali mmng x hujan .. kalau rasa staff x cukup jangan la buka operation .. nak untung service mcm haram .. tolong take action

by
Reviewer profile
1.5
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

telefon xlayan..srh call lg skali sbb ad hal katanye..bila call lg skali terus xangkt2..cmtu ke kfc layan customer..

by
Reviewer profile
2.3
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

i order by food panda what i order i never get very bad service .staff nu sentral branch careless they work because what customer order they dont want to see.what they deliver we need to eat ..

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kfc at setiu trg should closed now..they dont serve me a fresh meal and i got sick coz of that,very bad service.pekerja malas..jam 9 mlm makanan dh habis mintak nasi..nasi habis mintak mintak loaded potato ckp tak ada..serve ayam yg dh basi biru..i want my money back dh lah service teruk..tlg ambil tindakanlah utk kfc dekat setiu ni dh ramai yg kene

by
Reviewer profile
3.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hello, saya rasa begitu kesal dengan sikap staff yang berkerja disini.. Staff tersebut bernama faris. Sikap staff tersebut agak kurang memuaskan hati kerana reaksi muka yang cukup tidak sopan dan agak kurang ajar. Ini kerana kami sekeluarga amat berasa kesal dengan layanan yang ditunjulkan oleh staff tersebut. Oleh itu, jadikan nasihat saya sebagai jalan untuk memperbaiki layanan dan perkhidmatan staff dengan pelanggan disini.. Harap maklum

by
Reviewer profile
4.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Services so far ok, the foods also delicious here. Price is reasonable, suit for family come to eat.

by