Jabatan Pendaftaran Negara, Daerah Sandakan

24 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Processing Fees
  • Waiting Time

Salam, nak tanya,

Apa JPN dah buka kah yah

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Processing Fees
  • Waiting Time

Salam..nk tya..mcm mana proses nk buat surat beranak..anak dah sebulan blm buat lg...nk ke sana nk kena buat temujanji ke mcm mana..blh bgtau proses...

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Processing Fees
  • Waiting Time

jpn banting dah buka ke??sy byk kali cal tapi x pernah jawap.nak ambi ic,dah nak masuk 3 bln dah ne

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Processing Fees
  • Waiting Time

Jpn utc kalau suru buat temujanji secara call sambut la call. Kalau sibuk bgs kalau bg no yg boleh whatsapp dan arrange/deal with customer . Maka setiap urusan/masa pun ble digunakan dgn baik !

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Processing Fees
  • Waiting Time

Assalamualaikum,info je.dr system temujanji dkuatkuasakn sy cuba daftar smp ari ni xdpt cal pn sma.4.45pm bru tau HQ tu jwap mcm kami mmg xblh dftar kena ge counter.nk ge counter takat pagar dh kena halau kna temujanji..haiii nk merengut xblh sya sedar n pham kami xmiliki kelebihan spt.mn Warga.namun mgharap ade cara yg mudah n dpt dfahami mskpn kami low class xnk keliru n myusahkn..bangga born to be malaysia,lahir 31 Ogos merdeka namun xdpt dzahirkn..MYKAS

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Processing Fees
  • Waiting Time

saya cal jpn banting,tapi still x jawap.kdg TALIAN sibuk.sy nak ambi ic sy,dah nak masuk 3 bln

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Processing Fees
  • Waiting Time

Ssah jpn simpng ni..cll nk buat temujnji .haram x angkt..nk ambik ic ori cmne ni...covid2 jgk .

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Processing Fees
  • Waiting Time

Saya nak buat temujanji,Surat beranak saya hilang,so nak buat Surat beranak baru,

by