Jabatan Pendaftaran Negara, Daerah Bagan Datuk

56 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Processing Fees
  • Waiting Time

Sijil lahir ada cop mahkamah merah tu.. Masih tiada urusan ka sampai sekarang? Takkan lah langsung tiada urusan..

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Processing Fees
  • Waiting Time

Tkyh guna tlfon klau tk reti jawab

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Processing Fees
  • Waiting Time

I faham semua orang sibuk bekerja. Kita hormat urusan orang lain, tapi boleh tak angkat telefon tu. Kita call bukan suka2. Tak ada urusan kita memang tak call. Tapi please angkat telefon. I nak tanya bila ic baru dipinda boleh siap. Sebab nak pakai ic. Boleh tak permudahkan urusan sesama kita. Kita call bukan nak susahkan. Tapi call banyak kali, tetap tak berangkat. Ada no telefon yg baru please update. Kalau duduk kat Malaysia ni, nak berurusan tak pakai ic then takpe. Ini kita kena guna ic.

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Processing Fees
  • Waiting Time

ke sana pada 3.12.2021, sistem down..kena balik ke rumah. patah balik di petang hari, kuiri dokumen. Ke sana semula pada 10.12.2021. Pegawai besar berbadan agak besar agak kasar dan kurang profesional dalam mengendalikan soalan dari client.

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Processing Fees
  • Waiting Time

Pembayan kat JPN UTC sabah , tunai atau debit?

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Processing Fees
  • Waiting Time

call tak angkat , nombor tel tak update ke\? kalau dah tukar update laa . anak dah setahun lebih , cek online mykid anak still dalam proses., apa citer ? call x angkat !!

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Processing Fees
  • Waiting Time

WALK IN TADI ... DIKATAKAN PERLU BUAT TEMUJANJI ...bila online nak polah temujanji ... JPN negeri menyatakan boleh walk in ......APA DAH JADI TOK?????

by
Reviewer profile
3.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Processing Fees
  • Waiting Time

CUMA NK TNYA NK BUAT IC ANK UMUR 12THN PERLU ADA TEMUJANJI KE??

by