Ho Dan Rakan-Rakan, Kuala Lumpur

12 Comments

More Info
Reviewer profile
3.4
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
HO DAN RAKAN-RAKAN did BA-A52NCC-216-09/2016 case number, AYS MARKETING SDN BHD against 1. JUTERAS SDN BHD dan 3 Lagi at the mahkamah sesyen sivil shah alam. The case is related to Penyampaian Ganti terhadap Defendan Ke-4.[BPL](7)
by
Reviewer profile
3.4
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Kes bernombor WA-33JP-1252-09/2016 adalah tentang TAN CHEE SOON ( HO DAN RAKAN-RAKAN ) melawan WONG CHENG MUN ( *Not Appointed ).Kes ini dihadapi di mahkamah kl-bahagian keluarga.
by
Reviewer profile
3.6
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Kes bernombor WA-24NCVC-1566-09/2016 adalah tentang WONG SOW WOON ( HO DAN RAKAN-RAKAN ) melawan THAM HOR KHEONG ( *Not Appointed ).Kes berkaitain PINDAH MILIK[KB](1) ini dihadapi di mahkamah tinggi bahagian sivil kl.
by
Reviewer profile
3.4
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
HO DAN RAKAN-RAKAN telah mengendalikan kes no: BA-A52NCC-232-09/2016, TOP SCAFFOLD SDN BHD melawan 1. WAJA BARU SDN BHD dan 1 Lagi di mahkamah sesyen sivil shah alam.
by
Reviewer profile
4.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
HO DAN RAKAN-RAKAN did W-02(IM)(NCVC)-1035-06/2016 case number, Wong Fah Kim against TSA Land Sdn Bhd at the mahkamah rayuan putrajaya.
by
Reviewer profile
3.1
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
HO DAN RAKAN-RAKAN telah mengendalikan kes no: WA-A72NCC-38382-06/2016, GO MOI MING melawan CHEN YOON WOOI di mahkamah majistret sivil jln duta.
by
Reviewer profile
4.0
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
HO DAN RAKAN-RAKAN did BA-11B-32-05/2016 case number, STRAIGHT ENGINEERING SDN BHD against CH YODOFORM SDN BHD at the mahkamah tinggi sivil shah alam.
by
Reviewer profile
3.6
  • Quality
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
The case number BA-29NCC-3821-04/2016 fought by ( HO DAN RAKAN-RAKAN ) for KIARA UTAMA SDN BHD against ( *Not Appointed ) for LEE SWEE HIN was heard in the mahkamah tinggi sivil shah alam.
by