GDEX Tumpat

85 Reviews

Profile
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Gdx mmg lambat giler..menyesal guna gdx ..last guna gdx...cam sial

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

servis lembat gila, call tak tau nak angkat ape ke teruk la Gdex ni, please kalau tak boleh buat servis yang baik, sebaiknya close sahaja

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Dh 2x pengalaman dgn gdex ni! Mnda yg sama je blaku, lambat! Xreti nak call lpastu bila pergi ke tmpt brg, katanya dh tgh deliver, last2 smpai mlm tunggu, xsmpai2!

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

hey,staff branch Sungai Petani ,you orang tak boleh jawab call kah? teruk betul your service.....

by
Reviewer profile
2.1
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

teruknya, barang hantar dari Penang ke Sungai Petani...tapi bila barang sampai ke branch Sungai Petani dia orang hantar pi Tikam Batu punya branch......i tunggu tunggu telephone pun tak ada orang angkat, call pun tak ada orang jawap..............

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Salam,

Boleh check tak status barang saya nih.

CN: 8293320022

CN:8293320276

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Service penghantaran yang lembap..tak boleh sent parcel call la inform. Lembap betul.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Memang teruk service gdex nin,

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

First time guna Gdex, ingatkan lagi laju dari pos laju. Service yang teruk kita kene tunggu sampai seminggu. first and last . Call tak reti nak jawab.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Worst courier ever...

by