GDEX Tanjung Malim

206 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Lori dipandu laju di taman perumahan taman perwira..bahaya bagi kanak-kanak di tepi jalan

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang Sye blm Smpai lgi MY30148941720

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kalau alamat barang tu di papar,gdex beaufort mau hantar tu barang macam mna aa? Kna call ka dlu tu empunya barang? Kaa ada cawangan gdex juga d area papar and dorang hntar seja d sna?

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Apa masalah GDex Kota Marudu ni? Org call2 nda dpt dapat, tapi bila sambut trus dya kasi mati, tidak jawab apa2 lagi tu, apa masalah kamu ? Aku mau barang ku seja bah, kalau kamu nda boleh deliver disini, aku boleh ambik sendiri, ndak kan aku di kasi biar tempat kamu barang ku tu, bukan kamu punya tu.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Driver biadap,nk marah marah tak tentu pasal. Call lah dulu bila dh smpai,kita kadang ni buat keje tak dgr org nk hantar brg. So far j&t dgn gdex yg prob. Tolong lah fix kn masalah korang ni

by
Reviewer profile
1.9
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

kemon la gdex...kalau xjmpa rumah tu col la senang...aku boleh ambik sendiri..tuggu ja kt tepi jalan aku ambik...ni xjmpa up status "Undelivered due to Unable To Locate" apa cer...terbentang no fon aku kt parcel kan...ka geng gdex ni xda handfon nk col customer....jimbek

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Tolong check parcel tracking no my61000117700 dah keluar 2/11/2020 9.37am dari sabak bernam tapi tak sampai.lagi ke tangan pelanggan di sg air tawar2/11/2020 14.25pm.

Parsel dari Melaka 27/10/2020

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
582468 review images

Brg tak dapat lg.. tapi sudah up di hantar...pasai pa

by