GDEX Puncak Alam

152 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Memang taikk gdex setiu tu,status dah deliver tapi brg xsmpai2 pun, bodoh2 jee ,mls keja resign je la woii

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

First time guna prkhidmatan gdex...sgt mengecewakan brg dh stgh bulqn x smpi2...lembp nk mampus

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Morning, How I Want To Buy Insurance With GDEX? And How To Buy

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

kenapa courier delivery partner kamu MUHAMMAD HAFIZT BIN HASMI hantar parcle saya ke lain penama??takkan tak baca nama dan alamat penerima?? saya tak kenal siapa MASRIN..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang xsampai tgu dh 3 Hari.. senyap je barang Mahal kalau stakat 50hinggit xpe ni 1k pye brng...kenapa lambat sgt

by
Reviewer profile
5.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Sender yang sangat sangat baik hati dan amanahhh gila!!! Salutee ahh dia bleh sabarrr jee nk hntar brg saya wlupun sya takdak kt rumah . Dia hntar pi tmpat kerja . Sangat sangatt puasss hatii dngn encik tu

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

boleh cek no tracking sy tk

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenape bagi alasan tak jumpa cari alamat rumah..dah 2 kali guna gd 2x benda sama jadi

by