GDEX Pendang

178 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
592744 review images

Nk suruh customer pergi collect enth ppe jelaa

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
592722 review images

Ble mau smpai dah.Brpe hari tunggu ni.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Jem kepala otak Aku sat .....hahahaha dah 3hari abrang dekat tempat yg Sama out of delivery smpai sekarang X smoai2..hahahaha

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang customer order 9hb daripada PJ.

Nak sampi ke shh alam tuu.. sampai seminggu lebih kat GDEX kota kemuning. Skangg pun tak sampai2 lagi.. padahal barang penting tu harga 400 lebih. Kang rosak KO bukan kisah pun!! Call2 tak angkat. Geram!! Servis mcm haremmmm. Korang tak payah la amik servis GDEX ni. Melampau sangat servis dia

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Very poor service. I advised you to close your company.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Teruk betul service, bayar untuk penghantaran sampai kerumah tapi dia suruh pickup sendiri within 4 days. Seriously? Dah la rude, so I decided call GDEX HQ directly sebab bayar mahal kot for the courier. So GDEX HQ kata they will check first and call me back. Kalau betul tak cover semua area, inform la masa nak buat payment sbb kita bayar based on alamat kita letak kot

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
589937 review images

Hopeless service, wonder why seller still using them.as delivery partner. 04.10.21 - Arried at distribution Centre near you, now 16.10.21 out of delivery on 18 and I'm still waiting for it.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hopeless service, wonder why Lazada still using them.as delivery partner. 04.10.21 - Arried at distribution Centre near you, now 09.10.21 and I'm still waiting for it.

by