GDEX Mentakab

216 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

boleh cek no tracking sy tk

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Biadap betul pergi mcm ni

Sedp mulut je kau CKP mcm tu kau tu kerja kalau tk ada kje ngis nanti

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenape bagi alasan tak jumpa cari alamat rumah..dah 2 kali guna gd 2x benda sama jadi

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hello. just for inform. minta pos barang sampai ke rumah. sender selalu call minta ambil barang dekat drop point mana² atas alasan hanya satu barang dalam kg or area tu. saya pun bayar kurier mahal, tak pernah pulak minta tumpang hantar kan barang for free ke apa. minta hantar barang sampai rumah. tq

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Really a shit to have a low efficient gdex delivery at Sarikei. Goods should be deliver out as it get delivered. When goods arrives, at least should inform customer; but there is no notification frm gdex. What the hell, u all are doing. Get the paid but didn't do the job well. Don't find any excuses for urself; customer service also very worse. All ur services all worse. Of 5 star rating; i would give 0.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
584890 review images

Tk ada col tak ad bgi tau pape pun sudah smapi 3hri

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Paid deliver fee but ask me go collect myself. What kind of courier service......

by
Reviewer profile
1.4
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
584688 review images

Aku tunggu hari ini ada kena call atau tidak. Barang aku sdh smpai bfort hari jumaat (19hb 2) tu lagi tp belum ada call. No. Telefon ada ja d bungkusan tu. Sdh la cuti CNY lmbt smpai. Brg smpi kna lengah2kn lg. Barang org tu.. tolong amanah la. Beaufort-Sipitang dekat sja boss,, spatutnya lpas cuti mcm ni, open delivery la sbtu ahad.

by