GDEX Melor

219 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang xsampai tgu dh 3 Hari.. senyap je barang Mahal kalau stakat 50hinggit xpe ni 1k pye brng...kenapa lambat sgt

by
Reviewer profile
5.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Sender yang sangat sangat baik hati dan amanahhh gila!!! Salutee ahh dia bleh sabarrr jee nk hntar brg saya wlupun sya takdak kt rumah . Dia hntar pi tmpat kerja . Sangat sangatt puasss hatii dngn encik tu

by
Reviewer profile
1.5
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Alasan tidak dapat hantar sebab luar kawasan.gdex mersing hv big problem if not hv custumer in the future.dapat staf pemalas.tugas utk hantar barang,dah di bayar..ni last guna gdex.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

boleh cek no tracking sy tk

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Biadap betul pergi mcm ni

Sedp mulut je kau CKP mcm tu kau tu kerja kalau tk ada kje ngis nanti

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenape bagi alasan tak jumpa cari alamat rumah..dah 2 kali guna gd 2x benda sama jadi

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hello. just for inform. minta pos barang sampai ke rumah. sender selalu call minta ambil barang dekat drop point mana² atas alasan hanya satu barang dalam kg or area tu. saya pun bayar kurier mahal, tak pernah pulak minta tumpang hantar kan barang for free ke apa. minta hantar barang sampai rumah. tq

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Really a shit to have a low efficient gdex delivery at Sarikei. Goods should be deliver out as it get delivered. When goods arrives, at least should inform customer; but there is no notification frm gdex. What the hell, u all are doing. Get the paid but didn't do the job well. Don't find any excuses for urself; customer service also very worse. All ur services all worse. Of 5 star rating; i would give 0.

by