GDEX Limbang

136 Reviews

More Info
Reviewer profile
1.9
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

dah tau barang simpan lama

jadi saya ambik initiatif ke rumah yang receive package utk ambik barang

katanya malam servis tutup...ok saya faham..tapi servis esok (hari ahad) pun tutup...

kalau kerja office saya boleh faham, tapi ni kerja dari rumah...and service hantar pun x efficient...cubalah buat compromise sikit biar orang ambik pakej dari rumah (walaupun hari ahad)

org kerja pagi sampai ptg mana ada masa nak ke rumah ambik package buatlah leeway utk hari minggu

by
Reviewer profile
3.5
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Overall okay, tapi lama sangat tunggu.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang xsampai2.pah ceroh

by
Reviewer profile
1.6
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenapa korang tak inform atau bagitahu apa2 kalau barang dah sampai ye ? Kami ni call dan tetap menunggu la jugak . Sangat2 sedih dengan perhidmatan gdex di muadzam shah . Sangat2 tak bertimbang rasa . Barang saya beli dr lazada dah 7 kali macam ni . Dah 3/4 minggu korang simpan kat kedai tu . At least bertanggungjawab la bagitahu . Harap lazada lepas ni tak guna lagi perhidmatan gdex . Tak bagi notice barang sampai dan tak call . Terima kasih gdex

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

The worst service ever! Gdex setiu...! Da org pakai service u and pay for the some amount for ur service and yet u asked ur customer to collect the parcel kat luar jalan besar dengan alasan gdex setiu hanya hantar sampai skolah bukit nenas jea dan x masuk kawasan dalam kg... Apa bodoh nya!! Habis customer u charge atas dasar apa...! Service sampah!!!

by
Reviewer profile
5.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

GOOD SERVICE GDEX SRI AMAN.. BARANG HANTAR KE RUMAH..THANK YOU

by
Reviewer profile
0.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

delivery door to door katanya. Rumah org 100 meter je jauh Dari pasar tapi dia tak hantar pun. suruh customer pulak dtg ambik. kejadah

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Woi babi.. Mana barang aku babiii??

by