<

GDEX Langkawi

125 Comments

Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

berapa lama nk peram barang customer..drpd 13hb kot..hr ni dh 19hb dh..check tgk dh out for delivery tp hampeh xsmpai pn lg pd customer.drpd smlm kot dh out.xkan kne redah hutan belukar,gunung ganang plk kot kan..xblh hntr call customer suh pickup.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Brg dah sampai dr 13 hb.sampai 16 hb x hntr lg.lambat.call la customer bg tahu ambil sendiri kalau x boleh hantar.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

gdex lambat..pastu klu smpai ke pekan pahang ..kne amek kat tmpat gdex..sye duduk paloh hinai .. perjalanan ke pekan dlm 44 km ..mapuh bohhh

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Boleh tau. GDEX area Serian kcg mana nak ambik?

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang yg kena hold disebabkan Undelivered due to Non Service Area (NSA), berapa lama nk hold, kalu nk suruh penerima pergi amik yg perjalanan batu hampar ke taiping makan masa 40 min, teruk la si penerima..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Harini orang yang hantar barang ada call suruh pegi ambil barang dekat pondok sekolah bukit putera, setiu, terengganu...sedangkan rumah sya depan tu sikit je...kenapa xboleh hantar dekat rumah terus????dan mintak nom ic saya melalui call...kalau barang tu hilang macam mana...dan cakap kurang ajar...sya tengah bercakap dia letak macam tu je sbb saya xnak pegi ambik dekat pondok tu....tolong ambil tindakan dekat pekerja macam ni...tolong la buat kerja betul2...tarikh 14/6/2019 nom talifon 0197232766 tolong ambil tindakan....

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Knp brng sy blm smpai lgi nie

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

hrp parcel sy akan delivery esok,lama stuck kat sandakan

by