GDEX Kluang

170 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

I punya barang bila mau smpai

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Weeeeee....barang aku bila nk smpai....asyik inbound jaa

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Very slow delivery from Alor Setar to pendang take more than 5 days. Until now do not get the parcel n call is not answer. While it's only 30 min drive using car. Too disappointed. If not because of pkp, I will go there by myself to buy lorh.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Dah bayar.. kenapa tak boleh hantar ke rumah.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
589033 review images

Sudah sampai dekat samarahan branch tapi satu hari brg tak jalan. Kenapa tak hantr terus dekat location! Haiya macam ni susah la. Service gdex betul" teruk!!!

by
Reviewer profile
2.1
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Pe nie gdex?!!!! Hantar ar barang!! Mula2 tak hantar sebab dia kata salah aku. Dia tulis, "undelivered due customer request".. Kepala hotak ko.. Rumah dh tbukak luas.. Sapa yang request? Rumah aku rumah taman la, bukan dalam hutan smpai no rumah tak ada. No jalan tak de... Pastu 28/8/21 ckp "out of delivery".. Aku tunggu dari pagi pastu dapat msg yang kena amik kt tempat ko. Kepala hotak ko! Aku bukan jenis tak sabar tp kalau perangai macam nie, dari sabar 100%, boleh tinggal 1% je sabar aku nie.. Mangkuk punye gdex..

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

GDex rahman putra service out dh 2 kali kena...1st aku bli karpet tunggu punya tunggu last2 aku kena pergi ambik sendiri...hampeh betul..kali ni kena lagi..yg ni lagi sakit hati..barang dh inbound dekat rahman putra 26/8/2021 tapi tak sampai2 dok peram lagi aduhai..

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

gdex service out barang dah inbound dekat bayan baru 17.8/2021 sampai skg hantar lagi barang dok peram apa lgi bangsat

by