GDEX KLIA

201 Comments

More Info
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Driver biadap,nk marah marah tak tentu pasal. Call lah dulu bila dh smpai,kita kadang ni buat keje tak dgr org nk hantar brg. So far j&t dgn gdex yg prob. Tolong lah fix kn masalah korang ni

by
Reviewer profile
1.9
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

kemon la gdex...kalau xjmpa rumah tu col la senang...aku boleh ambik sendiri..tuggu ja kt tepi jalan aku ambik...ni xjmpa up status "Undelivered due to Unable To Locate" apa cer...terbentang no fon aku kt parcel kan...ka geng gdex ni xda handfon nk col customer....jimbek

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Tolong check parcel tracking no my61000117700 dah keluar 2/11/2020 9.37am dari sabak bernam tapi tak sampai.lagi ke tangan pelanggan di sg air tawar2/11/2020 14.25pm.

Parsel dari Melaka 27/10/2020

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
582468 review images

Brg tak dapat lg.. tapi sudah up di hantar...pasai pa

by
Reviewer profile
2.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Poslaju got no foreign servce to courier US. I wanna ask GDEX whether courier service sending parcel to US available or not. But both the contact number given here not respond,

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

GDex Kota Marudu....? Barang Sya sda lama Smpai kenap X Call lagi.....? Saya ambil sendiri sayang minyak kamu tu kalau keluar buat penghantara.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
582260 review images

Bad service.. sencond time using Gdex services pun still sama. Parcel already arrived on Thursday tapi items still juga tidak kena bagi, masih juga mahu tunggu sms or call from courier. Courier pun tidak pandai bekerja apa la juga kamu buat sama parcel orang lama2 simpan di kedai sampai 2 ..3 minggu kita bayar utk cepat sampai jadi makin lambat adalah better lagi guna pos laju utk area beaufort GDEX is really poor.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

jangan guna perkhidmatan gdex dan skynet kota marudu..paling ayam mati.barang lama sudah sampai.. tp tidak maklumkan pada owner. call dan whatapp pun tidak balas.

by