GDEX Kemaman business logo picture

GDEX Kemaman


Background
Claim business

Service /Price Details

Services Charges for Parcel :

Weight (KG) Penisular Malaysia (RM) Sabah & Sarawak (RM)
0.5 15.48 21.96
1.0 15.48 21.96
2.0 18.09 41.30
3.0 20.71 60.65
4.0 23.32 79.99
5.0 25.94 99.34
6.0 28.55 118.68
7.0 31.17 138.02
8.0 33.78 157.37
9.0 36.40 176.71
10.0 39.01 196.06


*6% Government Tax, 15% Security & Fuel Surcharge and 20% Handling Charge included.

 

Services Charges for Document :

Weight (KG) Penisular Malaysia (RM) Sabah & Sarawak (RM)
0.5 10.35 19.34
1.0 15.57 32.30
2.0 36.43 58.21
3.0 36.43 84.13
4.0 46.87 110.04
5.0 57.30 135.95
6.0 67.73 161.86
7.0 78.16 187.78
8.0 88.59 213.69
9.0 99.03 239.60
10.0 109.46 265.51

*6% Government Tax, 15% Security & Fuel Surcharge and 20% Handling Charge included.

 

Other Services:

  • Domestic Express Carrier
  • International Express Carrier
  • Customized Logistics Solutions
  • Logistics Services
  • Echanced Liability Coverage
  • GDEX Prepaid
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

delivery door to door katanya. Rumah org 100 meter je jauh Dari pasar tapi dia tak hantar pun. suruh customer pulak dtg ambik. kejadah

by
Reviewer profile
1.6
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenapa korang tak inform atau bagitahu apa2 kalau barang dah sampai ye ? Kami ni call dan tetap menunggu la jugak . Sangat2 sedih dengan perhidmatan gdex di muadzam shah . Sangat2 tak bertimbang rasa . Barang saya beli dr lazada dah 7 kali macam ni . Dah 3/4 minggu korang simpan kat kedai tu . At least bertanggungjawab la bagitahu . Harap lazada lepas ni tak guna lagi perhidmatan gdex . Tak bagi notice barang sampai dan tak call . Terima kasih gdex

by