GDEX Gua Musang

Reviewer profile
1.9
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
579222 review images

Parcel still outbound lagi dkt sabak bernam.. bila nak sampai ????? Kita meniaga susah la kalau mcm ni. Yang duduk johor kelantan semua elok je dah dapat.. kenala saya punya je out outbound tak gerak ?? Area selangor jugak....

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Knapa parcel sy x sampai².. Terok la gdex ni.. Dekat status ckp sy x dpt dihubungi.. Tetapi gdex xda call sy pun

by
Reviewer profile
1.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang dah sampai 02.06.2020 tetapi tidak dimaklumkan, kol pun tiada tiba-tiba ja kena remark failed to delivery. Dah kol banyak kali tapi tiada yang angkat fon. Poor service!

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Please sent my items.

Its was about 1 months in there.

Call hundred times. But i know, no one will pickup.

kindly please sent my goods!

MY82123582540

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
579175 review images

Gdex beaufort .. Please hantar barang saya :(

Dari 29/5 still out for delivery tapi x sampai pun ke alamat saya . Kalau x dapat hantar maklumkan saya .. Saya boleh ambil sendiri di gdex beaufort . Please maklumkan saya .

MY30132685061

by
Reviewer profile
3.1
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Gdex tolong check balik barang saya (MY40261713868). Lama sngt dh ni

by
Reviewer profile
2.9
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Hello gdex , Tolong maklumkan parcel saya ada dimana ? (MY30132685061)

Saya boleh ambil sendiri dekat gdex beaufort daripada berhari-hari status out for delivery

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

MY43093190844 sampai call

by