<

GDEX Gua Musang

110 Comments

Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Harini orang yang hantar barang ada call suruh pegi ambil barang dekat pondok sekolah bukit putera, setiu, terengganu...sedangkan rumah sya depan tu sikit je...kenapa xboleh hantar dekat rumah terus????dan mintak nom ic saya melalui call...kalau barang tu hilang macam mana...dan cakap kurang ajar...sya tengah bercakap dia letak macam tu je sbb saya xnak pegi ambik dekat pondok tu....tolong ambil tindakan dekat pekerja macam ni...tolong la buat kerja betul2...tarikh 14/6/2019 nom talifon 0197232766 tolong ambil tindakan....

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Knp brng sy blm smpai lgi nie

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

hrp parcel sy akan delivery esok,lama stuck kat sandakan

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Perhidmatan gdex sg besar paling teruk .barang x spai.status check penghantaran gagal..pergi branch gdex sg besar dah tutup..mmg sial

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Assalamualaikum mw tnya no tracking ni adaka? 600016455572

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

Boleh tw kha sy ada barang dari 28/3 dari kk tpi smpai skg xda smpai2.. Tracking no 622200412 skynet

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

assalamualaikum , nk tnya no tracking ni ade tak ? 9035252315 . sebab sye ade beli brg tp brg tu tk smpai sbb bila check dia jd invalid cn . sye nk thu kedudukan brg tu kat mne

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time

helo...im vanessa in mukah ...may i know my parcel location now?thanks..

by