GDEX Gemas

211 Comments

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
584890 review images

Tk ada col tak ad bgi tau pape pun sudah smapi 3hri

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Paid deliver fee but ask me go collect myself. What kind of courier service......

by
Reviewer profile
1.4
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
584688 review images

Aku tunggu hari ini ada kena call atau tidak. Barang aku sdh smpai bfort hari jumaat (19hb 2) tu lagi tp belum ada call. No. Telefon ada ja d bungkusan tu. Sdh la cuti CNY lmbt smpai. Brg smpi kna lengah2kn lg. Barang org tu.. tolong amanah la. Beaufort-Sipitang dekat sja boss,, spatutnya lpas cuti mcm ni, open delivery la sbtu ahad.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Klw mo buat yng terbaik, jaga bagus2 smua tu pekerja gdex, jgn smua makan gaji sja. Customer datang untuk ambil package ja, layan la bgus2, x pya tu gaya cm pemalas, minta tip? Fck u la, smua pekerja cm sial. Lambat, x angkt fon, x pndai call. Buat apa ni sistem gdex ni? Jgn bgi excuse sbb tempat kecil kh apa itu urusan bos kamu.

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
584581 review images

Beaufort-sipitang tidak jauh arr busku.. brpa hari mau out of delivery???

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Lori dipandu laju di taman perumahan taman perwira..bahaya bagi kanak-kanak di tepi jalan

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang Sye blm Smpai lgi MY30148941720

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kalau alamat barang tu di papar,gdex beaufort mau hantar tu barang macam mna aa? Kna call ka dlu tu empunya barang? Kaa ada cawangan gdex juga d area papar and dorang hntar seja d sna?

by