GDEX Bayan Baru

139 Reviews

More Info
Reviewer profile
2.7
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

sometimes the parcel took time to be receive compared to other courier

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang pangkor dah sampai ke

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

1. Ckp ada parcel tp x letak nama check kt tracking ikut no xde pulak

2. Jauh narrrr dr bandar beb! Jln kaki mampus lah

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Boleh2x pulak suruh ambik sendri...kalau lmbat 2 hari return balik kata nyeee....dh lah jauh...kasihan cust...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

JALAN KASTAM SEMPORNA

by
Reviewer profile
3.5
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Overall okay, tapi lama sangat tunggu.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang xsampai2.pah ceroh

by
Reviewer profile
1.6
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenapa korang tak inform atau bagitahu apa2 kalau barang dah sampai ye ? Kami ni call dan tetap menunggu la jugak . Sangat2 sedih dengan perhidmatan gdex di muadzam shah . Sangat2 tak bertimbang rasa . Barang saya beli dr lazada dah 7 kali macam ni . Dah 3/4 minggu korang simpan kat kedai tu . At least bertanggungjawab la bagitahu . Harap lazada lepas ni tak guna lagi perhidmatan gdex . Tak bagi notice barang sampai dan tak call . Terima kasih gdex

by