GDEX Alor Setar

134 Reviews

More Info
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

JALAN KASTAM SEMPORNA

by
Reviewer profile
3.5
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Overall okay, tapi lama sangat tunggu.

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Barang xsampai2.pah ceroh

by
Reviewer profile
1.6
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Kenapa korang tak inform atau bagitahu apa2 kalau barang dah sampai ye ? Kami ni call dan tetap menunggu la jugak . Sangat2 sedih dengan perhidmatan gdex di muadzam shah . Sangat2 tak bertimbang rasa . Barang saya beli dr lazada dah 7 kali macam ni . Dah 3/4 minggu korang simpan kat kedai tu . At least bertanggungjawab la bagitahu . Harap lazada lepas ni tak guna lagi perhidmatan gdex . Tak bagi notice barang sampai dan tak call . Terima kasih gdex

by
Reviewer profile
1.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

The worst service ever! Gdex setiu...! Da org pakai service u and pay for the some amount for ur service and yet u asked ur customer to collect the parcel kat luar jalan besar dengan alasan gdex setiu hanya hantar sampai skolah bukit nenas jea dan x masuk kawasan dalam kg... Apa bodoh nya!! Habis customer u charge atas dasar apa...! Service sampah!!!

by
Reviewer profile
5.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

GOOD SERVICE GDEX SRI AMAN.. BARANG HANTAR KE RUMAH..THANK YOU

by
Reviewer profile
0.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

delivery door to door katanya. Rumah org 100 meter je jauh Dari pasar tapi dia tak hantar pun. suruh customer pulak dtg ambik. kejadah

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Woi babi.. Mana barang aku babiii??

by