<

Dr. Nor Azlina Bnti Awang

1 Comments

Info
Reviewer profile
4.0
  • Experienced
  • Friendliness
  • Value of Money
  • Waiting Time
doktor ni agak dah berumur gak. Mcm mak2 kita je.. Ya Allah, first time jumpa rasa mesar yang amat doktor ni. Lemah lembut sangat. Dia siap baca doa sebelum scan. Tapi kuat membebel gak macam dr. khoo. Aku suka.. Terasa macam dah lama kenal walaupun 1st time jumpa. dia siap tunjukkan zafran baby dalam perut time tu.. memang terus decide deliver dgn dia.. eheh.. talk about charges, setiap kali check up dlm RM100++ ( aku sempat 2x check up je which is 8th month & 9th month)
by