Dr. Ishaireen Bt. Dalib

2 Reviews

More Info
Reviewer profile
3.2
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
saya pergi dgn doktor ni untuk both babies. Saya rasa dia ramah dan boleh je bawa anak sulung saya masuk dtg checkup, siap dpt gula2 lg. tapi byrn mmg mahal. Tapi dr. Ishaireen murah lagi dr dr lain kt PSH, tapi memang servis PSH x setimpal dgn bayaran. tu yg x best.
by
Reviewer profile
2.6
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
doktor ni agak muda. Anak kedua memang aku buat monthly check up dgn this doktor from beginning (12weeks) until 7 months. Setiap kali check up charges standard RM80 tak masuk ubatt, memang aq x amik ubat sbb aq mkn sbb mkn ubat hemeopathy. Tapi yg buat sakit hati itu, doktor sangatla x peramah, kalau kebetulan time appointment tu ramai patient memang lagi hampeh servis. dah la x leh bawa msk anak. sepatah perkataan pun x terkeluar dr mulut dr masa scan t. aq yg beria2 tanya. dia just jawab pertanyaan aq sepatah2 je.. sgt rasa x berbaloi bayar RM80 tu. huh..
by