Dr. Habibah Abd Ghani

6 Comments

More Info
Reviewer profile
4.9
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Baru lps bersalin dgn Dr Habibah. Normal delivery. Doktor caring, mcm mak2...

by
Reviewer profile
5.0
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

doktor yg sgt berpengalaman...

by
Reviewer profile
4.9
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Very nice doctor, highly experienced, very motherly. Only that the waiting time is quite long, sometimes almost half a day need to wait to see her. but overall very worth it with the service given.

by
Reviewer profile
4.7
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Doktor yang sangat baik, professional dan berkepakaran tinggi. Sgt2 berpengalaman and support normal delivery. dah tiga kali bersalin dgn doktor, insyaAllah tahun ni kali ke4 bersalin dgn doktor.

by
Reviewer profile
4.3
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Doktor yang sangat peramah macam mak2.. Tegas pon ada.. Sangat2 experienced n my wife dah 3 times deliver dgn dr habibah. Servis yg baik n x berkira. Suggested n worth it

by
Reviewer profile
4.4
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Doktor yang sangat baik dan berkepakaran tinggi. Pernah menyambut kelahiran adik lelaki saya yang sekarang umur dia pun dah 20tahun. Dari situ memang tahu dia sangat berpengalaman. Kebetulan bila saya nak beranak, saya research doktor yang advocate normal birth. Banyak cadangan nama Doktor Habibah. Dan syukur memang dapat normal and uncomplicated labour bawah seliaan beliau. Thank you Doktor!

by