Dr. Dev Kumar Menon business logo picture

Dr. Dev Kumar Menon


Background
Claim business

MEDICAL EDUCATION: 

B. Med Sci(UK), BMBS(UK), MRCOG(UK)


Service /Price Details

Consultation Hours in Assunta Hospital:

  • Tues, Wed, Thurs: 9.00 AM – 4.30 PM
  • Fri: 2.00 PM – 4.30 PM
  • Sat: 9.00 AM – 12.30 PM
Clinic Hours in Tropicana Medical Centre Wednesday & Friday : 8.30 am - 6.00pm
Saturday : 8.30am - 2.30pm
Reviewer profile
4.4
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
Gynaecologist aku itu bernama Dr. Dev Kumar Menon. Die ni memang best dan baik sangat, English pekat gile kadang2 ada part aku takfaham lah jugak (yelah aku ni bukannya terrer English pun). So kene pi ngan hubby baru lah boleh faham banyak bende. Both aku dan hubby buat check-up. Yela takkan pompuan je ada masalah dalaman kan. Laki pun ada jugak. Scan punye scan, aku didapati ada fibroid kat dalam uterus. Maka Dr Menon pun mencadangkan aku buat laparoscopic surgery iaitu tebuk lubang kat perut untuk buang benda yang sibuk je nak tumbuh dalam uterus aku tu. Seminggu pastu aku buat la surgery. Masa surgery tu, Dr Menon found out aku ada cysts jugak dan rupanya aku menghidapi (cam serius je bunyik) penyakit Endometriosis.
by
Reviewer profile
4.4
  • Experienced
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time
I delivered my baby in Assunta via C-Section (by choice, can't stand the pain) and enjoyed my stay. I love my OB-Gyn though he is slightly expensive but he has 30 yrs experience. He is such a jovial, friendly and encouraging Doctor. He is Dato' Dr Menon. He will pamper you to the max. However, his charges is a bit high. I heard from my room-mate, she went to Dr Liew in Assunta. I heard him talking to her during visiting rounds..he sounded like a robot in comparison to my Dr who would say Good morning my dear!! which is refreshing. I am the kind of person who likes the sunny side of things.
by