DHL Teluk Intan business logo picture

DHL Teluk Intan


Background
Claim business

We are an international team of over 380,000 shipping professionals, united by a passion for logistics. And we work in a unique environment. DHL is as innovative as a start-up, with the power of an international organization.

DHL is the global leader in the logistics industry. Specializing in international shipping, courier services and transportation


Service /Price Details

Services

-DHL Express import & export

-Durian express

-DHL same day delivery services

-DHL optional services

-medical express (WMX) services

-easy international shipping

-Preferential business shipping rates

-Flexible delivery options

 

Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

Waiting for 2days my parcel still in tawau.. padahal jarak perjalanan semporna-tawau 2jam lebih jak pun... parcel guna courier lain dah selamat smpai... yg ni da 2hari process kat tawau .. wat apa? x kn nak jahit balik item tu...

by
Reviewer profile
3.0
  • Area of Coverage
  • Friendly
  • Value of Money
  • Waiting Time

DHL langsung tak friendly, saya call bagi pihak emak saya untuk tanya tracking. 2 minggu perap barang.. alasan call 2 kali tak jawab.., hello DHL 2 kali tu call utk tempoh 2 minggu tu ke? biasala orang tua kadang call tengah masak ke solat ke kat tandas ke mana sempat jawab.. saya mintak hantar & call balik emak sy dorg cakap TAKBOLEHHHHHHH.. apa masalah? mintak receiver call??? orang tua mana pandai nak call.. dorg tau jawab call saja DEIIIIIIIIIIIIIII.... lepastu barang tu kau nak buat ape? biar berkulat? basi? reput? dah on be half call tu mintak call balik receiver je pun TAKKKKBOLEHHHHHHH ke?

by